Telefon
+46 18 18 90 00

Besöksadress
Fyristorg 6, Uppsala
Karta Medarbetare Fler kontaktuppgifter
Image top

Biträdande jurist till Ahlford Advokatbyrå, Uppsala

Ahlford Advokatbyrå är ett modernt konsultföretag som bedriver advokatverksamhet. Vi är inte bara rådgivare, vi är även affärsdrivande. Genom vårt sätt att arbeta skapar vi mervärden och genererar bättre affärer för våra kunder. Vi arbetar nära våra kunder och har särskilt fokus på ägarledda företag, life science-området, fastighets- och byggbranschen och offentlig verksamhet.

Vi söker dig som är i början av din karriär och som så tidigt som möjligt vill få kundkontakt och få ta eget ansvar. Du vill ha variation i uppdrag och trivs med att möta olika människor. Du vill börja brett med olika rätts- och verksamhetsområden inom olika branscher för att senare specialisera dig. Ditt mål är att arbeta med affärsjuridik. Du trivs med och ser fördelarna med teamarbete. Av oss får du guidning och mentorskap av senior advokat som också är delägare. Läs gärna mer om oss på www.ahlford.se.

Kvalifikationer

Svensk juristexamen med goda betyg

Fullgjord tingsmeritering

Lyhörd med intresse för kunder och deras verklighet

Nyfiken, drivande, självgående, leveranssäker

Lösningsinriktad

Relationsskapande

Flytande i svenska och engelska

Ansökan
Rekryteringen görs i samarbete med HR-konsult Lyttkens & Partners AB. Du ansöker genom att skicka personligt brev, CV, betyg från juristlinjen samt intyg från notarietjänstgöring till rekrytering@lyttkens.se. Märk mailet med ”Ahlford biträdande jurist”. Vi gör löpande urval och vill ha din ansökan inom juni månad. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ann-Kristin Lyttkens, 070-8710675.