Telefon
+46 18 18 90 00

Besöksadress
Fyristorg 6, Uppsala
Karta Medarbetare Fler kontaktuppgifter
Image top

Senior jurist/advokat till Ahlford Advokatbyrå, Uppsala

Ahlford Advokatbyrå är ett modernt konsultföretag som bedriver advokatverksamhet. Vi är inte bara rådgivare, vi är även affärsdrivande. Genom vårt sätt att arbeta skapar vi mervärden och genererar bättre affärer för våra kunder. Vi arbetar nära våra kunder och har särskilt fokus på ägarledda företag, life science-området, fastighets- och byggbranschen och offentlig verksamhet.

Vi söker dig med affärsjuridisk inriktning som vill jobba med kvalificerat självständigt arbete inom våra rätts- och verksamhetsområden. Du projektleder dig själv och trivs med och ser fördelarna med teamarbete. Du kommer tidigt få kontakt med kunder och ingå i lämpliga nätverk. Du kommer få arbeta med välrenommerade bolag utifrån din kompetens och ditt intresse. Du vill satsa på en karriär som affärsjurist och kan se dig själv som en framtida delägare.

Det finns stor möjlighet till individuell utveckling och fördjupning. Vi ger dig en mentor som är senior advokat och delägare. Läs gärna mer om oss på www.ahlford.se.

Kvalifikationer

Svensk juristexamen med goda betyg

Fullgjord tingsmeritering

Minst två års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från advokatbyrå eller bolag

Van att arbeta i en resultatorienterad organisation

Van att hantera många kvalificerade frågor och följa dem i mål

Konsultativt arbetssätt med intresse för kunder och deras verklighet

Nyfiken, drivande, självgående, leveranssäker

Relationsskapande

Flytande i svenska och engelska

Ansökan
Rekryteringen görs i samarbete med HR-konsult Lyttkens & Partners AB. Du ansöker genom att skicka personligt brev, CV, betyg från juristlinjen samt intyg från notarietjänstgöring samt andra dokument du vill påvisa till rekrytering@lyttkens.se. Märk mailet med ”Ahlford senior jurist/advokat”. Vi vill ha din ansökan senast 11 augusti. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ann-Kristin Lyttkens, 070-8710675.