Telefon
+46 18 18 90 00

Besöksadress
Fyristorg 6, Uppsala
Karta Medarbetare Fler kontaktuppgifter

Det här är Ahlford

Ahlford är specialiserade på affärsjuridik. Tillsammans med våra uppdragsgivare tar vi vara på möjligheter och skapar de bästa förutsättningarna för goda affärer. Välkommen!

Affärsjuridisk rådgivning

Vi erbjuder problemlösning och möjligheter för privat och offentligt näringsliv. Vår allmänna inriktning är affärsjuridik, tvistelösning i olika former samt konkurs, obestånd och rekonstruktion av företag. Särskilt fokus har vi på ägarledda företag, life science-området, fastighets- och byggbranschen och offentlig verksamhet.

Kunskap och kundskap

Att arbeta i nära samarbete med våra kunder, är ett signum för oss. Det ger oss inte bara förståelse och kunskap. Det ger oss också ovärderlig kundskap. En viktig byggsten för att dina affärer blir bra affärer.

Många år av professionell hjälp från någon som förstår oss. Det gillar vi!

Henrik Johansson, Senior Vice President, Öhlins Racing AB

Huvudkontor i huvudstadsregionen

Vi är främst verksamma i huvudstadsregionen med betoning på Uppsalamarknaden. Vårt huvudkontor är i Uppsala och vi har så kallade siter, externa bemannade arbetsplatser, i teknikbyar och andra fora där utveckling och innovation sker.

Ett bättre samhälle att bo och leva i

På Ahlford anser vi att vi har ett åtagande som sträcker sig utanför vårt verksamhetsområde. Därför har vi ett långvarigt och starkt engagemang i det lokala närings- och föreningslivet i Uppsala. Vi är engagerade i ett flertal näringslivsnätverk med tonvikt inom nyföretagande och innovation. Vi stöder också aktivt projekt och samarbeten som bidrar till ett attraktivt och bättre samhälle att bo och leva i.

Organisationer och aktörer som vi samarbetar med

Alla länkar öppnas i ett nytt fönster.

Stockholms Handelskammare
Företagarna
Världsklass
Marknadsföreningen
Uppsala Innovation Centre (UIC)
CONNECT Uppsala
Uppsala BIO
STUNS
Movexum
Innovation Akademiska 
Innovationsplatsen på Karolinska Universitetssjukhuset 
Akademiska sjukhusets barnfond
Stiftelsen Silviahemmet 
Gränslös fotboll 
Schysst framtid

1996

1996 bildades Ahlford Advokatbyrå AB, då Upsala Advokatbyrå och Advokatfirman Bengt Alm slogs ihop. Sedan dess har vi utvecklat en modern advokatbyrå som sätter kunden i fokus. Genom vårt sätt att arbeta, skapar vi mervärden och genererar bättre affärer för våra kunder.

28 medarbetare

På Ahlford är vi 28 medarbetare, varav 22 jurister.

Siter

Vi ser stora fördelar med att vi finns nära våra kunder. Därför har vi etablerat siter, det vill säga externa arbetsplatser utöver vårt kontor i centrala Uppsala. Siterna kan ligga i teknikbyar och andra ställen där företag finns, och där utveckling och innovation sker. För närvarande finns vi i Origo/UIC i Uppsala och i Movexum i Gävle.