Telefon
+46 18 18 90 00

Besöksadress
Fyristorg 6, Uppsala
Karta Medarbetare Fler kontaktuppgifter

Arbeta på Ahlford

Ingen är så bra, att man inte kan bli bättre. Håller du med om det, kan du vara en blivande Ahlford-medarbetare.

Vi vill bli bättre. Hela tiden.

Ahlford är inte en advokatbyrå i traditionell mening, utan ett modernt konsultföretag som bedriver advokatverksamhet. Genom vårt sätt att arbeta, vill vi skapa mervärden och generera bättre affärer för våra kunder.

Ahlford är en ambitiös byrå. Vi vill bli bättre på allt. Den i särklass mest centrala och viktigaste resursen på Ahlford är vi medarbetare. Det är viktigt att vi trivs.

Därför är vi stolta över att ha utvecklat en arbetsplats, där våra medarbetare på ett positivt sätt kan balansera sitt jobb med utmanande, inspirerande och komplexa arbetsuppgifter å ena sidan, med sin fritid och sitt privatliv å andra sidan.

 

Kan du göra oss ännu bättre?

Vi söker kontinuerligt kontakt med duktiga kreativa människor som kan bidra till att göra oss ännu bättre. Är du en av dem?

Som person är du resultatfokuserad och positiv, samtidigt som du är öppen och nyfiken i samarbetet med kunder och kollegor. Det är viktigt att du är lyhörd och kan bygga förtroende. Du ska ha lätt för att knyta kontakter och skapa affärsrelationer.

På Ahlford ingår du i ett större team, där du får stöd och handledning från våra delägare i såväl juridiska frågor, som frågor som rör konsult- och försäljningsrollen.

Samtidigt ska du kunna ta ett stort eget ansvar. Det är en stor fördel att du har ett genuint intresse och engagemang för att attrahera nya klienter och identifiera nya affärsmöjligheter för våra befintliga kunder.

Andra egenskaper vi uppskattar är integritet, ambition och ödmjukhet.

Om du är en blivande medarbetare

Du som kommer till oss som advokat, eller med motsvarande erfarenhet, kommer naturligtvis att få tillämpa den särskilda kompetens och erfarenhet som just du bär med dig.

Är du i början av din karriär har du möjlighet att arbeta inom flera kompetensområden. Så småningom kan du specialisera dig inom något eller några områden.

Vi anställer såväl nyutexaminerade jurister som sökande med tingsmeritering eller annan arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av studier utomlands eller annan högskoleexamen utöver juristexamen.

Vi förutsätter att du behärskar engelska och det är en fördel om du har kunskaper i ytterligare språk.

Hör av dig!

Även när vi inte aktivt söker nya medarbetare, är du alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan med meritförteckning och ett brev där du beskriver varför och vad du vill arbeta med hos oss.

Skicka din intresseanmälan till vår rekryteringsansvarige, Hanna Pontén Brattgård.

Praktisera hos oss

Är du juridikstuderande, har du möjlighet att praktisera hos oss inom ramen för ditt examensarbete.

Som student kan det vara värdefullt att få en inblick i hur arbetet på en affärsjuridisk advokatbyrå går till. På Ahlford får du möjlighet till en värdefull och inspirerande praktikperiod under god handledning. Om du är intresserad av att söka praktikplats hos oss, skicka en ansökan med ett personligt brev, meritförteckning och betyg. I brevet anger du vilken period som du vill praktisera. Ansökan skickas till Lotta Wikman Öman. Märk din ansökan ”Praktik”.