Telefon
+46 18 18 90 00

Besöksadress
Fyristorg 6, Uppsala
Karta Medarbetare Fler kontaktuppgifter

Det här är Ahlford

Ahlford är specialiserade på affärsjuridik. Tillsammans med våra uppdragsgivare tar vi vara på möjligheter och skapar de bästa förutsättningarna för goda affärer. Välkommen!

Affärsjuridisk rådgivning

Vi erbjuder problemlösning och möjligheter för privat och offentligt näringsliv. Vår allmänna inriktning är affärsjuridik, tvistelösning i olika former samt konkurs, obestånd och rekonstruktion av företag. Särskilt fokus har vi på ägarledda företag, life science-området, fastighets- och byggbranschen och offentlig verksamhet.

Kunskap och kundskap

Att arbeta i nära samarbete med våra kunder, är ett signum för oss. Det ger oss inte bara förståelse och kunskap. Det ger oss också ovärderlig kundskap. En viktig byggsten för att dina affärer blir bra affärer.

Många år av professionell hjälp från någon som förstår oss. Det gillar vi!

Henrik Johansson, Senior Vice President, Öhlins Racing AB

Huvudkontor i huvudstadsregionen

Vi är främst verksamma i huvudstadsregionen med betoning på Uppsalamarknaden. Vårt huvudkontor ligger i Uppsala. Vi har även ett besökskontor i Gävle.

Ett bättre samhälle att bo och leva i

På Ahlford anser vi att vi har ett åtagande som sträcker sig utanför vårt verksamhetsområde. Därför har vi ett långvarigt och starkt engagemang i det lokala närings- och föreningslivet i Uppsala. Vi är engagerade i ett flertal näringslivsnätverk med tonvikt inom nyföretagande och innovation. Vi stöder också aktivt projekt och samarbeten som bidrar till ett attraktivt och bättre samhälle att bo och leva i.

Organisationer och aktörer som vi samarbetar med

Alla länkar öppnas i ett nytt fönster.

Stockholms Handelskammare
Företagarna
Världsklass
Marknadsföreningen
Uppsala Innovation Centre (UIC)
CONNECT Uppsala
Uppsala BIO
STUNS
Movexum
Innovation Akademiska 
Innovationsplatsen på Karolinska Universitetssjukhuset 
Akademiska sjukhusets barnfond
Stiftelsen Silviahemmet 
Gränslös fotboll 
Schysst framtid