Telefon
+46 18 18 90 00

Besöksadress
Fyristorg 6, Uppsala
Karta Medarbetare Fler kontaktuppgifter

Arbeta på Ahlford

Ingen är så bra, att man inte kan bli bättre. Håller du med om det, kan du vara en blivande Ahlford-medarbetare.

Ahlford är en ambitiös byrå. Vi vill bli bättre på allt. Den i särklass mest centrala och viktigaste resursen på Ahlford är våra medarbetare.

Därför är vi stolta över att ha skapat en arbetsplats, där våra medarbetare kan kombinera ett utmanande, inspirerande och komplext arbete med fritid och privatliv.

Kan du göra oss ännu bättre?

Vi söker alltid efter duktiga, kreativa människor som kan bidra till att göra oss ännu bättre. Är du en av dem?

Som person är du resultatorienterad och positiv, samtidigt som du är öppen och nyfiken i samarbetet med kunder och kollegor. Det är viktigt att du är lyhörd och kan bygga förtroende. Du har lätt för att knyta kontakter och skapa affärsrelationer.

Hos Ahlford ingår du i ett team, där du får stöd och handledning från våra delägare i såväl juridiska frågor, som i din roll som konsult.

Samtidigt vill vi att du tar ett stort eget ansvar. Det är en stor fördel om du har ett genuint intresse och engagemang för att attrahera nya klienter och identifiera nya affärsmöjligheter för våra befintliga kunder.

Andra egenskaper vi uppskattar är integritet, ambition och ödmjukhet.

Om du är en blivande medarbetare

Advokat eller erfaren jurist

Är du advokat, eller jurist med motsvarande erfarenhet, kommer du naturligtvis att få tillämpa den särskilda kompetens och erfarenhet som just du bär med dig.

Som advokat eller senior jurist kommer du främst arbeta inom ditt specialistområde, men också ges möjlighet att utvecklas inom andra områden.

Biträdande jurist

Vi anställer såväl nyutexaminerade jurister som sökande med tingsmeritering eller annan arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av studier utomlands eller annan högskoleexamen utöver juristexamen.

Vi förutsätter att du behärskar engelska och det är en fördel om du har kunskaper i ytterligare språk.

Som biträdande jurist får du en senior advokat eller delägare som mentor och ingår i ett team. Du kommer under de första åren arbeta inom flera olika juridiska områden för att få så bred erfarenhet som möjligt och längre fram få goda möjligheter att specialisera dig inom just ditt favoritområde.

Hör av dig!

Även när vi inte aktivt söker nya medarbetare, är du alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan med meritförteckning och ett brev där du beskriver varför och vad du vill arbeta med hos oss och vad just du kan tillföra för att göra oss ännu bättre.

Skicka din intresseanmälan till work@ahlford.se

Praktisera hos oss

Är du juridikstuderande, har du möjlighet att praktisera hos oss inom ramen för ditt examensarbete.

Som student kan det vara värdefullt att få en inblick i hur arbetet på en affärsjuridisk advokatbyrå går till. På Ahlford får du möjlighet till en värdefull och inspirerande praktikperiod under god handledning. Om du är intresserad av att söka praktikplats hos oss, skicka en ansökan med ett personligt brev, meritförteckning och betyg. I brevet anger du vilken period som du vill praktisera. Ansökan skickas till Lotta Wikman Öman. Märk din ansökan ”Praktik”.